Canon Inkjet Pixma MX395

Canon Inkjet Pixma MX395
Ürün Resimleri İçin
  • 289.00 ₺ 199.90 ₺
  • Kazanç : 89.10 ₺



Canon PIXMA MX395

Tam Entegre ADF ile ofis için Hepsi Bir Arada.

30 sayfalık entegre ADF, mürekkep tasarruflu XL kartuş, yüksek hızlı baskı ve fotokopi özelliklerine sahip kompakt, şık, uygun fiyatlı ve faks

özellikli ofis için Hepsi Bir Arada.

Faydalar

Otomatik doküman besleyicili, kompakt ve şık Hepsi Bir Arada

XL FINE kartuşlar sayesinde daha az malzemeyle daha fazla baskı alın

4800 dpi'a kadar çözünürlük ve FINE kartuş teknolojisiyle yüksek kaliteli baskılar

Hızlı tarama, fotokopi veya faks gönderme için 30 sayfalık tam entegre Otomatik Belge Besleyici

A4 baskı hızı: (ISO ESAT) 8,7 ipm siyah beyaz/5,0 ipm renkli

A4 renkli fotokopi hızı: (ISO sFCOT) yaklaşık 23 saniye

My Image Garden yazılımını kullanarak PDF dosyaları oluşturun ve PDF ya da JPEG dosyalarından metin elde edin

Evernote veya Dropbox bulut hizmetinize belge tarayın

Easy-WebPrint EX ile web'den akıllı baskı

Temel Özellikler

Değiştirilmesi pratik ve kolay

Otomatik çok sayfalı fotokopi

Kompakt tasarım ve kolay kullanım

Yüksek çözünürlüklü fotoğraf baskısı

Hassas baskılar için mikroskobik mürekkep damlacıkları

Yüksek çözünürlüklü tarama

FAKS

Tek Nokta yaratıcı yazılım

Facebook fotoğraf baskısı

Akıllı web baskısı

Filmlerinizden karelerin baskısını alın

Isteğe bağlı yüksek verimliliğe sahip mürekkepler

Üstün Kalite

PIXMA yazıcıları benzersiz yazdırma ve mürekkep teknolojileri sayesinde olağanüstü ve yüksek kalitede baskılar sunar.

Verimlilik

PIXMA yazıcılar, kağıt ve enerji tüketimini azaltmanıza yardımcı olacak özellikler ve yazılımlarla birlikte sunulur.

Detaylı Özellikler

Ev veya ofis için çok yönlü Hepsi Bir Arada

Günlük baskı, tarama, fotokopi ve faks ihtiyaçları için ideal olan bu kompakt, şık ve hızlı Hepsi Bir Arada, FINE kaliteli kartuş sistemine sahiptir. Kompakt FastFront tasarımıyla daha az yer kaplamanın yanı sıra, kağıt yüklemeyi ve mürekkep değiştirmeyi kolaylaştırır.

Mürekkep parasından tasarruf edin

Standart muadillerine göre sayfa başına %50'ye kadar daha fazla tasarruf sağlayan XL kartuşları kullanarak, daha az malzemeyle daha fazla baskı alın. Ayrıca daha fazla baskı almanızı sağlayan ve mürekkep değiştirme süresini uzatan XL kartuşlar, sık sık baskı alanlar için idealdir.

Hızlı, çok sayfalı fotokopi, tarama ve faks

Maksimum üretkenlik için tam entegre 30 yapraklık Otomatik Belge Besleyici ile büyük belgelerin tarama, fotokopi ve faks ile gönderme işlemleri kolay ve hızlıdır.

Yüksek kaliteli baskılar

Canon’un mikroskobik mürekkep damlacıkları veren FINE mürekkep teknolojisi ve 4800 x 1200 dpi'a kadar çözünürlük sayesinde her zaman kaliteli baskı alabilirsiniz. Bu yazıcı, Canlı ve parlak grafiklerden olağanüstü netliğe sahip iş belgelerine kadar tüm baskılarda ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir.

Hızlı baskı ve fotokopi

A4 ISO ESAT ile 8,7 ipm siyah beyaz ya da 5,0 ipm renkli yazdırma hızının ve 10x15 cm çerçevesiz fotoğraf baskısını yaklaşık 46 saniyede, A4 renkli sayfa çıktısını yaklaşık 23 saniyede almanın keyfini yaşayın. Hızlı Başlatma özelliği sayesinde bu Hepsi Bir Arada yazıcı açıldıktan saniyeler sonra kullanıma hazır.

Buluta tarama

Belgelerinizi doğrudan Evernote veya Dropbox bulut hizmetinize kolayca tarayabilir, böylece belgelerinize hemen hemen her mobil aygıttan erişebilirsiniz.

Akıllı web baskısı

Internet'ten akıllı baskı alırken israfı en aza indirin. Easy-WebPrint EX'i kullanarak birden fazla web sitesinin içeriğini kolayca birleştirin ve tek bir belge olarak basın.

GENEL ÖZELLIKLERKullanılabilir IşlevlerBaskı, Fotokopi, Tarama ve Faks ile 30 sayfalık ADF ve buluta tarama özellikleri. Kutunun içeriğiHepsi Bir Arada yazıcı, 2 FINE kartuş, Güç kablosu, Telefon kablosu, Kurulum kılavuzu, Yazılım ve Kullanıcı Kılavuzu CD'siYAZICIBaskı ÇözünürlüğüEn fazla 4800 ¹ x 1200 dpiBaskı MotoruMürekkep püskürtmeli, 2 FINE Kartuş, minimum 2 pl damlacık boyutlu 4 renkli sistem, ChromaLife100 sistemiSiyah Beyaz Belge Baskı HızıESAT: Yaklaşık 8,7 ipm ¹Renkli Belge Baskı HızıESAT: Yaklaşık 5,0 ipm ¹Fotoğraf Baskı HızıÇerçevesiz 10x15 cm: Yaklaşık 46 saniye (Standart) ¹Çift Taraflı BaskıYalnızca manuel kullanıma uygunÇerçevesiz BaskıEvet (A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm)Disk üzerine baskıyokDiğer Baskı ÖzellikleriNormal boyutta baskı, Çerçevesiz baskı, Sayfaya Sığdırma , Ölçekli baskı, Kağıt başına çoklu sayfa baskısı, Kitapçık baskısı, Poster baskısı, Düzenli ¹MÜREKKEPLERStandart Mürekkep Kartuşları2 FINE kartuş:
Siyah: PG-540
Renkli: CL-541
Opsiyonel Mürekkep KartuşlarıYüksek verimliliğe sahip XL Kartuşlar:
Siyah: PG-540XL
Renkli: CL-541XL
Mürekkep Kartuşu Ömrü - Belge BaskısıA4 Renkli Belge ¹
Siyah: 180 sayfa
XL Siyah: 600 sayfa
Renkli: 180 sayfa
XL Renkli: 400 sayfa
Mürekkep Kartuşu Ömrü - Fotoğraf Baskısı10x15 cm fotoğraf ¹
Siyah: 2465 fotoğraf*
XL Siyah: 7560 fotoğraf*
Renkli: 69 fotoğraf
XL Renkli: 150 fotoğraf
* Tahmini sarf malzemesi kapasitesi
KAĞIT DESTEĞIKağıt TürüDüz Kağıt, Zarf, Fotoğraf Kağıdı Pro Platinum (PT-101), Fotoğraf Kağıdı Parlak (PP-201), Fotoğraf Kağıdı Pro Luster (LU-101), Fotoğraf Kağıdı yarı parlak (SG-201), Parlak Fotoğraf Kağıdı "Günlük Kullanım" (GP-501), Mat Fotoğraf Kağıdı (MP-101), Yüksek Çözünürlüklü Kağıt (HR-101N), Tişört Aktarımı (TR-301), Fotoğraf Çıkartmaları (PS-101)Maksimum Kağıt GirişiÖn Tepsi: Maks. 100 yaprakKağıt BoyutuA4, B5, A5, Letter, Legal, Zarf (DL boyutunda veya Ticari #10), 10x15 cm, 13x18 cm, 20x25 cmKağıt AğırlığıDüz kağıt: 64 - 105 g/m2
Fotoğraf kağıdı, yaklaşık 300 g/m2ye kadar (Canon özel kağıtları, PT-101)
FAKSTek Başına FaksVarPC FaksWin: Faks modem üzerinden (MFP'de)*
Mac: yok
*1 konum, yalnızca siyah beyaz iletim
Renkli FaksVarIletim Hızı Siyah Beyaz/RenkliSiyah Beyaz: Yaklaşık 3 sn. /sayfa (33,6 kbps)
(ITU-T Tablo No. 1 kullanılarak varsayılan ayara göre) ¹
Renkli: Yaklaşık 1 dak/sayfa (33,6 kbps)
(Canon Renkli Faks Test Sayfası kullanılarak varsayılan ayara göre) ¹
Modem HızıMaksimum 33,6 kbps (Otomatik geri kayma)Sıkıştırma Yöntemi Siyah beyaz/renkliSiyah Beyaz: MH, MR, MMR
Renkli: JPEG
Bellek iletimiVarFaks ÇözünürlüğüSiyah Beyaz: 8 pel/mm x 3,85 satır/mm (Standart), 8 pel/mm x 7,7 satır/mm (Yüksek), 300 dpi x 300 dpi (Ekstra Yüksek)
Renkli: 200 x 200 dpi (Fotoğraf)
Gri Tonlama / Renk GeçişiSiyah Beyaz: 256 düzey
Renkli: 24 bit (tam renk) (RGB her biri 8 bit)
Faks Belleği50 sayfaya kadar (sayfa sayısı ITU-T No. 1 tablosuna veya Canon Faks Standardı Tablosu No. 1'e göredir)Kodlu AramalaryokGrup AramaMaks. 19 konumTekrar aramaVarFAKS/TEL Otomatik DeğiştirmeYokTelesekreter BağlantısıVarHata düzeltme modu (ECM)Var, ITU-T T. 30 uyumluTelefon ahizesiYokRaporlarEtkinlik raporu, Kullanıcı veri listesi, Telefon numarası listesi, Bellek listesi, Geri çevrilen numaralar listesi, Arayan geçmişi listesiTARAYICITarayıcı TürüDüz Yatak, ADF ve CIS renkli tarayıcıFilm TaramayokTarayıcı Çözünürlüğü Optik1200 x 2400 dpi'a kadar ¹A4 Tarama Hızı (yansıtmalı)Yaklaşık 15 saniye ¹Renkli Tarama DerinliğiFlatbed tarama 48 bit giriş / 24 bit çıkış (RGB her biri 16 bit / 8 bit)Yarı ton/Gri tonlamalıFlatbed tarama 16 bit giriş / 8 bit çıkışUyumlulukTWAIN, WIAEtkin Tarama GenişliğiDüz Yatak: A4/LTR (216x297 mm) ADF: A4, LTR, LGLOCR YazılımıVar (My Image Garden)FOTOKOPI MAKINESIRenkli/Fotoğraf FotokopisiVarFotokopi Hızı Renkli BelgesFCOT: Yaklaşık 23 saniye ¹
sESAT: Yaklaşık 4,0 ipm ¹
Birden Fazla Kopya1 - 99 sayfaZoom%25-400 , ön ayar oranlarıFotokopi işlevleri ve geliştirmeleriBelge Fotokopisi, Fotoğraf Fotokopisi, Sayfaya Sığdırarak Fotokopi, Çerçevesiz FotokopiARABIRIMEkran Tipi ve BoyutuFull dot LCD ekranEkran dilleri30 Dil Seçilebilir: Japonca/Ingilizce/Almanca/Fransızca/Ita lyanca/Ispanyolca/Felemenkçe/Portekizce /Norveççe/Isveççe/Danca/Fince/Rusça /Çekçe/Macarca/Lehçe/Slovence/Türkç e/Yunanca/Basitleştirilmiş Çince/Geleneksel Çince/Korece/Endonezyaca/Slovakça/Esto nca/Letonca/Litvanyaca/Ukraynaca/Rumence /BulgarcaArabirim Türü - PC / MacYüksek Hızlı USB ("B" Tipi Bağlantı Noktası)Arabirim Türü - PC DeğilyokYAZILIMDesteklenen Işletim SistemleriWindows 8 (32 ve 64 bit)
Windows RT
Windows 7 (32 ve 64 bit)
Windows Vista (32 ve 64 bit)
Windows XP (32 bit)
Mac OS X v10.6. 8 veya üstü
Birlikte Verilen YazılımlarMy Image Garden ve HD Movie Print ¹, Tarama Yardımcı Programı, Easy-WebPrint EX 2 (indirme) ve Hızlı Menü ile CREATIVE PARK PREMIUM erişimiFIZIKSEL ÖZELLIKLEROtomatik Doküman Besleyici (ADF)30 yaprağa kadarBoyutlar (G x D x Y)Yaklaşık 458 x 385 x 200 mmAğırlıkYaklaşık 8,4 kgSıcaklık AralığıÇalışma ortamı: 5-35 °CNemÇalışma nemi: %10-90 BN (yoğunlaşmasız)Akustik Ses DüzeyleriYaklaşık 42,5 dB(A) ¹Güç KaynağıAC 100-240V, 50/60 HzGüç TüketimiBeklemede: Yaklaşık 1,1 W (USB PC'ye bağlı ve tarama lambası kapalıyken),
Kapalı: Yaklaşık 0,3 W (USB PC'ye bağlıyken)
Fotokopi: Yaklaşık 20 W ¹
Baskı Çözünürlüğü¹ Mürekkep damlacıkları minimum 1/4800 inç aralıkla püskürtülebilirSiyah Beyaz Belge Baskı Hızı¹ Düz kağıda belge baskı hızı, ISO/IEC 24734 standardı Ofis Kategorisi Testi'ndeki ESAT ortalamasına bağlı olarak ölçülür. Renkli Belge Baskı Hızı¹ Düz kağıda belge baskı hızı, ISO/IEC 24734 standardı Ofis Kategorisi Testi'ndeki ESAT ortalamasına bağlı olarak ölçülür. Fotoğraf Baskı Hızı¹ Fotoğraf baskı hızı Canon Photo Paper Plus Glossy II'de ISO/JIS-SCID N2 standart kullanan varsayılan sürücü ayarına bağlıdır ve ana bilgisayardaki veri işleme süresini hesaba katmaz. Diğer Baskı Özellikleri¹ Bazı özellikler yalnızca Windows sürücüsünde bulunur. Mürekkep Kartuşu Ömrü - Belge Baskısı¹ Belirtilen kapasite değeri ISO/IEC 24711 standardı ile uyumludur. Değerler kesintisiz baskıyla elde edilmiştir. Mürekkep Kartuşu Ömrü - Fotoğraf Baskısı¹ Belirtilen kapasite değeri ISO/IEC 29102 standardı ile uyumludur. Değerler kesintisiz baskıyla elde edilmiştir. Iletim Hızı Siyah Beyaz/Renkli¹ Gerçek gönderim hızı belgenin karmaşıklığına, alıcı tarafın faks ayarlarına ve hattın durumuna göre değişebilir. Tarayıcı Çözünürlüğü Optik¹ Optik çözünürlük, ISO 14473 standardına dayanan en yüksek donanım örnekleme çözünürlük ölçüsüdür. Yüksek çözünürlükte tarama yapılırken, tarama boyutu kısıtlanır (A4 tarama için maksimum optik çözünürlük 600 dpi'dir). A4 Tarama Hızı (yansıtmalı)¹ Renkli belge tarama hızı, ISO/IEC 24735 Ek C Test Tablosu A ile ölçülür. Tarama hızı, tarayıcı sürücüsünün scan (tara) düğmesine basılması ve ekran üzerindeki durumun kapalı görünmesi arasında ölçülen zamanı gösterir. Fotokopi Hızı Renkli Belge¹ Renkli belge kopyalama hızı, ISO/IEC 29183 standardı Performans Testi'nde sFCOT ve sESAT ortalamasına dayalı olarak ölçülür. Birlikte Verilen Yazılımlar¹ Full HD Movie Print, belirli Canon dijital fotoğraf makineleri ve video kameralar ile oluşturulmuş MOV ve MP4 video dosyaları ile kullanılabilir. Videonun çekildiği Canon video kamera veya dijital fotoğraf makinesi ile birlikte verilen yazılımın kurulması gerekir. MOV dosya gereksinimi: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (sürüm 6.5 veya üstü), MP4 dosya gereksinimi: ImageBrowser EX (sürüm 1.0 veya üstü).
2 Easy-WebPrint EX için Internet Explorer 7 veya üstü gerekir
Akustik Ses Düzeyleri¹ Varsayılan ayarları kullanarak 10x15 cm Fotoğraf Kağıdı Plus Parlak II üzerine ISO/JIS-SCID N2 desenini basarken. Güç Tüketimi¹ Varsayılan ayarlar kullanılarak A4 boyutu düz kağıda ISO/JIS-SCID N2 deseninin (mürekkep püskürtmeli yazıcıyla basılmıştır) fotokopisi çekilirken.

Yorum Yaz

Not: HTML kod kabul edilmiyor

Diğer Ürünler

Hızlı

Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.
Fiyatları sürekli güncelliyoruz.

En Ucuz

Aynı Ürüne Daha Fazla Para Vermeyin.
Aradığınız ürün hangi satıcıda kaç paraya satılıyor.

Güvenilir

Yalnızca bir ürünü bir gün değil,
Her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.

dubai vize buca escort şirinevler escort denizli escort çiğli escort istanbul escort Anadolu Yakası Escort denizli escort buca escort izmir escort gaziantep escort gaziantep escort ankara escort escort ankara meritroyalbets.net slot siteleri meritking escort istanbul şişli escort mecidiyeköy escort ataköy escort maltepe escort denizli escort izmir masaj izmir masaj salonu şişli escort esenyurt escort avcılar escort istanbul escort marmaris escort