iPhone 13 128 GB

iPhone 13 128 GB
Ürün Resimleri İçin
  • 46,949.00 ₺ 37,995.00 ₺
  • Kazanç : 8,954.00 ₺



En Ucuz : 37995, En Pahalı 46949, Toplam 16 Satıcı

iPhone 13 - Süper Bir Güç

Apple’ın dünyanın en güncel telefon teknolojisini sunduğu iPhone 13, kullanıcıların tüm beklentisini karşılamaya hazır! Bir akıllı telefonda olabilecek en güçlü donanımları içeren iPhone 13’de Apple sizin yerinize tüm detayları düşündü.

Daha parlak bir ekran ve daha uzun bir pil ömrünün yanı sıra profesyonel bir deneyim sunan kamera sensörleri ve yapay zeka teknolojisinden yararlanan kamera özellikleri ile iPhone 13 Apple’ın deneyimi ve vizyonu ile tamamen bütünleşmiş durumda.

iPhone 13 128, 256, 512 GB olmak üzere üç farklı hafıza seçeneği sunuyor. Bunun yanı sıra iCloud üzerinden harici hafıza satın alarak bulut sisteminde verilerinizi yedekleyebilir ve herhangi bir telefon değişikliğinde kayıpsız olarak tüm verilerinizi aktarabilirsiniz.

iPhone 13’ün gücüne güç katan A15 Bionic işlemcisi, günümüz dünyasının en hızlı ve en gelişmiş çipi. A15 Bionic işlemciyi bu kadar özel kılan şey ise bu seneki iPhone 13’ün en öne çıkan özelliklerinden biri olan yapay zeka destekli video ve fotoğraf modları.

Sinematik mod ve fotoğraf stillerinde yapabileceğiniz şeyler A15’in sınırları ile doğrudan alakalıdır. Apple iPhone 13 özellikleri ise bu sene görebileceğiniz en sınırsız telefon olabilir!

Küçük İyileştirmeler: iPhone 13 Tasarım ve Renk Detayları

iPhone 13’ün tasarımsal değişikliklerine bakıldığında bir önceki nesilden farklı olan çok az fark olduğunu görürsünüz. Ama elinize alıp kullanmaya başladığınızda Apple 13’ün 12’ye göre oldukça geliştirilmiş bir model olduğunu anlamanız çok fazla vaktinizi almaz.

Öne çıkan tasarımsal detaylara baktığımızda ilk göze çarpan detayın arkada yer alan kamera sensörlerinin yerleşimi olduğunu görebilirsiniz.

iPhone 13’ün arka kamera sensörlerinin yerleşimi iPhone 12’den farklı olarak çapraz bir şekilde konumlandırıldı. Bu küçük tasarımsal değişiklik pek bir anlam ifade ediyor gibi görünmese de sensörlerin boyutları ve işlevleri bir önceki nesile göre çok daha iyi hale getirildi.

Kamera sensörlerinin yerleşimi dışında ise ana ekrandaki çentiğin boyutu 12’ye göre %20 oranında küçültülerek daha şık bir görünüme kavuştu.

13 serisi ile beraber Apple iPhone 13 renklerine pembe, gece yarısı ve yıldız ışığı gibi pek çok kullanıcının beğenisini kazanacak seçenekler eklendi. Tüm iPhone 13 renkleri ise şu şekilde:

  • Pembe,
  • Mavi,
  • Gece yarısı,
  • Yıldız ışığı,
  • Product red

Özellikle iPhone 13 pembe bu yıl kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği renklerin başında geliyor. Bunun yanı sıra iPhone 13 product red ise Apple’ın sosyal sorumluluk anlamında öne çıkan renklerinden biri. 31 Aralık tarihine kadar satılan tüm iPhone 13 product red modellerinin gelirleri Covid-19 ve AIDS gibi hastalıklarla mücadele için Global Fund’a bağışlanacak.

Daha Parlak ve Daha Dayanıklı: iPhone 13 Ekranı

iPhone 13 Apple’ın şimdiye kadar yaptığı en iyi ekrana sahip modeli olarak lanse edildi. Boyut anlamında 6.1 inçlik büyüklüğü ile 12’den farklı gözükmesede özellik olarak bir önceki modellere göre daha parlak bir ekrana sahip.

Apple iPhone 13’ün öne çıkan ekran özelliği ise doğrudan güneş ışığına maruz kalsa dahi ekran yansımalarını engelleyerek okunaklı olmaya devam etmesi.

iPhone 13 ekranı 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinden farklı olarak 60 Hz yenileme hızına sahip olsa da OLED paneli ile tatmin edici bir ekran deneyiminin kapılarını aralıyor. Süper Retina XDR ekranı ise 12 modeline göre %28 daha parlak olması ile öne çıkıyor.

Ön ve arka camında Ceramic Shield kullanan Apple iPhone 13’ün tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam bir cama sahip olduğunu vurgulayarak bu sene de en iyi olma iddiasını sürdürüyor.

Oldukça akıcı bir ekran deneyimi sunan Apple 13 modeli ile ekrana yansıyan her şeyi mükemmelleştirmekten vazgeçmiyor.

Apple’ın En İyi Çift Kamera Sistemi: iPhone 13 Kamerası

Apple iPhone 13 modelinde yaptığı kamera geliştirmeleri ile bir önceki modellere göre çok daha iyi bir deneyim sunuyor. Arka kameradaki sensörleri çapraz yerleştirmenin ötesinde gelişmeler yapan Apple, yaptığı kamera yenilikleri ile yine rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. İkisi arkada ve biri önde olmak üzere üç adet kamerası bulunun iPhone 13’ün öne çıkan kamera özellikleri ise şöyle:

 

  • 12 MP çözünürlük (Geniş ve Ultra Geniş),
  • F1.6 diyafram (Geniş),
  • F2.4 diyafram (Ultra Geniş),
  • Gece modu,
  • Portre modu,
  • Deep Fusion,
  • Fotoğraf stilleri

 

Ön Kamera:

  • 12 MP çözünürlük,
  • TrueDepth kamera,
  • F2.2 diyafram,
  • Fotoğraf stilleri,
  • Gece modu,
  • Portre modu,
  • Deep Fusion

iPhone 13 ultra geniş kamera sensörü, 12 modeline göre %47 daha fazla ışık aldığı için Apple 13 ile çekilen fotoğraf ve videolar düşük ışıkta bile oldukça etkileyici bir performansa sahip. Bunun yanı sıra yeni sensör bazlı optik stabilizasyonu ile titreyen bir görüntü çekmek için ciddi bir çaba göstermeniz gerekiyor.

Fotoğraflarda farklı renk tonlarını sevenler için ise bu sene gelen özelliklerden biri olan fotoğraf stilleri, pek çok kullanıcının fotoğraf zevkine hitap edecek bir renk modları sunuyor. Hem ön kamera hem de arka kamerada bulunan bu özellik sayesinde ortamın ışığına ve renk zevkinize göre seçimler yaparak harika fotoğraflara sahip olabilirsiniz!

Sinematik Mod ile Eşsizleşen iPhone 13 Video Özellikleri

iPhone serileri içerik üreticileri için uzun zamandır tercih sebebiyken iPhone 13 ile beraber artık sadece içerik üreticilerine değil sinematik videolar, kısa filmler ve müzik videoları çekmek isteyen kullanıcılar için de önemli bir tercih sebebi haline geldi.

Sinematik mod adı verilen yeni özellik, hem dinamik hem de manuel olarak sahne derinliğine müdahale etmeyi mümkün kılıyor.Örneğin sahnede iki kişinin diyaloğu sırasında konuşma sırasına göre odağı otomatik olarak değiştiriyor ya da manuel olarak müdahale etmeye izin veriyor.

Fark yaratan kısmı ise sadece video çekim sırasında değil daha sonrasında da odak noktalarını değiştirme fırsatı vermesi yaratıcı şeyler yapmak isteyen kullanıcılara oldukça geniş bir alan tanıyor.

Sinematik mod özelliği ile ilgili söylenebilecek tek eksi ise videoların sinematik modda 4K çözünürlüğü desteklememesi olabilir. iPhone 13’de Yalnızca 1080P görüntü kalitesinde çekim yapabilirsiniz.

Sinematik mod özelliği dışında diğer pek çok özelliği önceki nesil iPhone’dan farklı olmasa da iPhone 13’ün video kısmında öne çıkan diğer önemli özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Saniyede 24, 25, 30 veya 60 kare 4K video kaydı,
  • Saniyede 25, 30 veya 60 kare 1080p HD video kaydı,
  • Dolby Vision teknolojisi ile saniyede 60 kareye kadar 4K HDR video kaydı,
  • Sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu,
  • İşitsel zoom

Performans Canavarı: iPhone 13’ün A15 Bionic İşlemcisi

Telefon işlemcileri anlamında dünyanın en iyi performansına sahip olan A15 Bionic işlemci, hızı ve performansı başka bir noktaya taşıyarak “ben en iyisiyim” demekten çekinmiyor.

Bir önceki nesilde kullanılan A14 Bionic işlemciyle arasında çarpıcı farklar olmasa da Apple 13 serisi ile rakipleriyle değil kendi teknolojileriyle yarıştığı mesajını veriyor. A14 Bionicte olduğu gibi A15 Bionic de 6 çekirdekli bir CPU ve 4 çekirdekli bir GPU kullanıyor fakat yonga seti olarak 8 çekirdek yerine makine öğrenimi ve yapay zeka (AI) için 16 çekirdekli bir Neural Engine yonga seti taşıyor üzerinde.

Apple iPhone 13’ün CPU performansının rakiplerine göre %50, GPU performansı için ise %20 daha hızlı işlem yaptığını belirtti.

Bu özellikler pek çok telefon kullanıcısı için anlamsız görünebilir bu yüzden daha basitleştirmek gerekirse eğer yüksek kalitede akıcı bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz A15 Bionic işlemci size konsol kalitesinde bir deneyim sunacaktır.

Mobil fotoğrafçılığa ilgi duyuyorsanız a15 Bionic işlemci yapay zeka ve makine öğrenimi sayesinde kamera özelliklerini bir üst noktaya taşıyarak size profesyonel bir fotoğrafçı olma hissi verecektir.

Yüksek performanslı premium kalitede bir telefon arıyorsanız eğer iPhone 13 işlemcisinin size vaad ettikleri dikkate almaya değer diyebiliriz.

Daha Uzun Pil Ömrü: Etkileyici iPhone 13 Şarj Süresi

iPhone kullanıcılarının yıllar içinde en büyük şikayetleri şarj süresinin yetersiz olmasından dolayı her zaman bir şarj aleti ile gezme zorunluluğu hissetmeleriydi. Apple kullanıcılarının taleplerine son yıllarda ciddi çözümler getirerek pil ömrünü ve şarj sürelerini uzattı.

Apple iPhone 13 şarj süresi anlamında 12 serisine kıyasla çok daha iyi bir performans sunuyor. A15 Bionic sayesinde 12’ye göre 1.5 saat daha dayanıklı bir pil ömrü olan iPhone 13’ün online video izleme süresi maksimum 15 saat ile 12’den 4 saat daha fazla.

iPhone 13 bataryası 3240 mAh değerinde yani 12’ye göre %15’lik bir iyileştirme olduğunu görülüyor. Bunun dışında iPhone 13’ün güç ve pil performansı ile alakalı öne çıkan detayları ise şu şekilde maddelemek mümkün:

  • MagSafe ve Qi ile kablosuz şarj,
  • Online video izleme: 15 saate kadar,
  • Ses çalma: 75 saate kadar,
  • Hızlı şarj özelliği

Güncel Teknolojiyi Sevenler için: iPhone 13 Fiyatları

Apple her sene yeni telefonlar çıkarsa da gerek iOS güncellemeleri gerek telefonların teknik özellikleri ile bir iPhone modelinin kullanım süresini 5 yıl olarak belirtiliyor. Bu anlamda eski model bir iPhone’unuz olsa dahi performans anlamında günlük kullanımda bir içerik üreticisi ya da profesyonel değilseniz yeterli olacaktır.

Telefonunuzu bir iş olarak kullanıyorsanız ya da güncel teknolojileri deneyimlemeyi seviyorsanız o zaman Apple iPhone 13 2021 modeli ile kesinlikle almanız gereken özellikler ve teknolojiler vaad ediyor.

iPhone 13 fiyat seçenekleri yurtdışı ve Türkiye fiyatı olmak üzere iki şekilde karşımıza çıkıyor. iPhone 13 yurtdışında 799 dolar ile satışa sunuldu. iPhone 13 Türkiye fiyatı ise 128 GB’lik modeli için 11.999 TL olarak satışa sunuldu.

Dahili Hafıza :   128 GB
RAM Kapasitesi :   4 GB
Ekran Boyutu :   6.1 inç
Ekran Çözünürlüğü :   1170x2532 px
Çıkış Yılı :   2021
Ekran Yenileme Hızı :   60 Hz
Ekran Teknolojisi :   OLED
Ekran Parlaklık Değeri :   800 nits
Piksel Yoğunluğu :   460 PPI
Ekran Gövde Oranı :   86%
Ekran Dayanıklılığı :   Corning Ceramic Shield Glass
Dokunmatik :
Çentikli Ekran :
HDR :
Çerçevesiz :
Arka Kamera Sayısı :   2 Kameralı
Arka Kamera :   12 MP
İkinci Arka Kamera :   12 MP
Video Kayıt Çözünürlüğü :   4K Ultra HD
Video FPS Değeri :   60 fps
Ön Kamera :   12 MP
Ön Kamera Video Çözünürlüğü :   4K Ultra HD
Ön Kamera Video FPS Değeri :   60 fps
Optik Görüntü Sabitleme :
İşletim Sistemi :   iOS
İşlemci Hızı :   3.2 GHz
Çekirdek Sayısı :   6
Grafik İşlemcisi (GPU) :   4xApple GPU
Chipset :   A15 Bionic
SAR Değeri (Baş) :   1.18 W/kg
SAR Değeri (Vücut) :   1.19 W/kg
Hızlı Şarj :
Hızlı Şarj Gücü :   20 W
Kablosuz Şarj :
Kablosuz Şarj Gücü :   15 W
Pil Türü :   Lityum İyon
USB Türü :   Lightning
SIM Türü :   Nano
eSIM :
Kulaklık Bağlantısı :   Lightning
Hoparlör :   Stereo
Bluetooth :
Bluetooth Versiyonu :   5.0
Wi-Fi :
NFC :
GPS :
4G :
5G :
Ekran Yansıtma :
Gövde Malzemesi :   Cam
Çerçeve Malzemesi :   Alüminyum
Suya Dayanıklı :
Suya Dayanıklılık Seviyesi :   IPX8
Boyutlar :   146.7x71.5x7.65 mm
Ağırlık :   174 gr
Barometre :
İvmeölçer :
Jiroskop :
Yüz Tanıma :
Seri :   iPhone 13
Akıllı :

Yorum Yaz

Not: HTML kod kabul edilmiyor

Diğer Ürünler

Hızlı

Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.
Fiyatları sürekli güncelliyoruz.

En Ucuz

Aynı Ürüne Daha Fazla Para Vermeyin.
Aradığınız ürün hangi satıcıda kaç paraya satılıyor.

Güvenilir

Yalnızca bir ürünü bir gün değil,
Her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.

dubai vize buca escort şirinevler escort denizli escort çiğli escort istanbul escort Anadolu Yakası Escort denizli escort buca escort izmir escort gaziantep escort gaziantep escort ankara escort escort ankara meritroyalbets.net slot siteleri meritking escort istanbul şişli escort mecidiyeköy escort ataköy escort maltepe escort denizli escort izmir masaj izmir masaj salonu şişli escort esenyurt escort avcılar escort istanbul escort marmaris escort