Asus B85M-G

Asus B85M-G
Ürün Resimleri İçin
  • 379.39 ₺ 321.16 ₺
  • Kazanç : 58.23 ₺



Micro-ATX B85 ile Inanılmaz performans, 5X koruma ve Yeni UEFI BIOSASUS 5X KORUMA: Çok yönlü koruma en yüksek seviyede kalite, güvenirlik ve dayanıklılık sağlar USB 3.0 BOOST (UASP Desteği): Standart USB 3.0'a kıyasla %170 daha hızlı aktarım Network iControl: Gerçek zamanlı ağ bant genişliği yönetimi Fan Xpert 2: Özel işlemci ve kasa fanı kontrolleri CrashFree BIOS 3: Bozulan BIOS verilerini USB aygıtından geri yükleyin AI Suite 3: Yenilikçi ASUS özelliklerine tek adımda erişim

5X KorumaASUS 5X KorumaÇok yönlü koruma en yüksek seviyede kalite, güvenirlik ve dayanıklılık sağlar

ASUS anakartlar bilgisayarınızı 5X KORUMA ile savunur. Hassas CPU güç kontrolü sağlayan DIGI+ VRM dijital güç tasarımı, elektrostatik paraziti ortadan kaldıran standartlara göre sıkı testlerden geçen ESD birimleri ve aşırı gerilim ya da kısa devre sonucu hasar oluşmasını engellemek amacıyla DRAM yuvalarının etrafına yerleştirilen sıfırlanabilir sigortalar gibi kaliteli bileşenler kullanıyoruz. Bunlara ek olarak kullandığımız korozyona dayanıklı arka giriş-çıkış koruyucuları da ASUS'un mümkün olan en güvenilir ve en dayanıklı kartları sağladığına birer örnek olarak gösterilebilir.

DIGI+ VRMHassas güç kontrolü ve uzun süreli istikrar

ASUS anakartlar bilgisayarınızı 5X KORUMA ile savunur. Hassas CPU güç kontrolü sağlayan DIGI+ VRM dijital güç tasarımı, elektrostatik paraziti ortadan kaldıran standartlara göre sıkı testlerden geçen ESD birimleri ve aşırı gerilim ya da kısa devre sonucu hasar oluşmasını engellemek amacıyla DRAM yuvalarının etrafına yerleştirilen sıfırlanabilir sigortalar gibi kaliteli bileşenler kullanıyoruz. Bunlara ek olarak kullandığımız korozyona dayanıklı arka giriş-çıkış koruyucuları da ASUS'un mümkün olan en güvenilir ve en dayanıklı kartları sağladığına birer örnek olarak gösterilebilir.

Gelişmiş DRAM aşırı gerilim korumasıKısa devre hasarını önleme

Sıfırlanabilir dahili sigortalar, aşırı gerilim ve kısa devre sonucu oluşan hasarı önler. Bu koruma, giriş-çıkışlardan DRAM'e kadar uzanarak sistemi ve cihaz ömrünü muhafaza eder.

ESD KorumaDaha uzun bileşen ömrü sağlayan güçlü ESD koruması

Elektrostatik boşalma (ESD) aniden oluşabilir ve oluşturduğu hasar genellikle ciddiye alınmaz. ASUS ESD Koruma, elektrostatik boşalmanın gerektiği gibi topraklanmasıyla bileşenlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlayan aktif bir koruma devresi sunar.

Tamamı 5K saatlik katı kapasitörler2,5X daha uzun ömür ile muazzam dayanıklılık

ASUS'un yüksek kaliteli katı kapasitörleri, geleneksel kapasitörlerden 2,5 kat daha uzun olan 5.000 saatlik ömre sahiptir. Tüm kapasitörler 105 santigrat derece kadar yüksek sıcaklıklara maruz bırakılarak test edilir; endüstriyel Japon standartlarına uygun olarak muazzam dayanıklılık ve gelişmiş termal kapasite sunarlar.

Paslanmaz Çelik Arka Giriş-Çıkış3X daha dayanıklı, korozyona dirençli kaplama

ASUS anakartların güçlü ve korozyona dirençli arka giriş-çıkış panelleri, pas önleme özelliğini arttıran ince bir krom oksit tabakası ile kaplanmış paslanmaz çelikten yapılmıştır. 72 saatlik tuz serpme testlerinden geçen paslanmaz çelik ASUS arka giriş-çıkış panelleri, sıradan panellere kıyasla üç kat daha fazla kullanım ömrüne sahiptir.

Yeni UEFI BIOSYeni UEFI BIOS – daha dost canlısı ve daha sezgiselÖzel EZ Moduyla eklenen kullanışlı bilgiler daha da kolay hale getiriyor

ASUS'un sunduğu ünlü UEFI BIOS, fareyle kontrol edilebilen en kolay grafik BIOS olmanın yanı sıra artık, kişiselleştirilmiş kısayollar aracılığıyla favori BIOS sayfalarınıza ve sık kullanılan ayarlarınıza hızla erişmenizi sağlayan daha sezgisel işlevlere de sahip. Dahası, sonradan bakmak için BIOS içinde hızla not alabilir, ayar değişiklikleri ve modifikasyonların etkinlik günlüğünü görüntüleyebilir ve SATA portlarını yeniden adlandırabilirsiniz. EZ Modu yepyeni bir görünüme sahip ve ayrıntılı fan kontrolleri, XMP profil ayarları, SATA bilgileri ve hızlı saat ayarı gibi daha kullanıcı dostu yeteneklerle donatıldı. Tüm bu özellikler BIOS deneyiminizi mükemmelleştiriyor.

Inceleme videosu

>

1. Fast Clock adjustment (Hızlı zaman ayarı)

Fare kullanarak EZ Modunda saati ve tarihi kolayca değiştirin.

2. EZ XMP Ayarları

UEFI BIOS EZ Mode içinden XMP Ayarlarını hızlıca yapıp, daha yüksek DRAM performansı alabilirsiniz.

3. Easy fan settings (Kolay fan ayarları)

Kullanıcı topluluğunun talep ettiği ayrıntılı fan kontrolü, EZ Modundayken hızlı soğutma ve gürültü seviyesini ayarlamak için fan profilleri arasında geçiş yapabilmenizi sağlıyor.

4. SATA Bilgileri

SATA Portlarına bağlı her bir cihazı tek tek kontrol edip yönetin.

My Favorites (Sık Kullanılanlarım)Sık kullandığınız tüm işlevleri bir sayfada toplayın

Advanced (gelişmiş) mod altında F4 veya sağ tıklama ile ayarları My Favorites (Sık Kullanılanlarım)'a ekleyerek aramayla vakit kaybetmekten kurtulun ve sisteminizi daha hızlı ayarlayın.

Shortcut (Kısayol)Sık kullanılan ayarları tek tuşla açın ve kullanın

Artık F4 veya sağ tıklama ile sık kullanılan ayarlara kısayol oluşturarak kendi kısayol listenizi oluşturabilirsiniz. Kısayollarınıza F3 tuşuna basarak anında erişebilirsiniz.

h2>Quick Note (Hızlı Not)

Artık yanınızda kağıt ve kalem bulundurmanıza gerek kalmadı. Ayarlarınızla ilgili önemli bilgileri hatırlamanıza yardımcı olacak notlarınızı ve düşüncelerinizi BIOS'un içinde yer alan Quick Note (Hızlı Not)'a yazarak deneme-yanılmayla vakit kaybetmekten kurtulabilirsiniz.

Last Modified (Son Değiştirilme Tarihi)

Yaptığınız önemli BIOS değişikliklerini hep unutuyor musunuz? Bu kullanıcı dostu işlev, BIOS ayarları geçmişinizi takip edebilmenize yarayan bir ayar günlüğü oluşturur.

SATA Port Renaming(SATA Port Isimlendirme)

SATA Portlarına bağlı cihazlarınızı isimlendirebilir ve artık hangi bileşenin hangi bağlantı noktasında olduğunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Performans OptimizasyonuUSB 3.0 BOOST (UASP Desteği)Standart USB 3.0'a kıyasla %170 daha hızlı aktarım

ASUS USB 3.0 Boost teknolojisi, en yeni USB 3.0 standardı olan UASP (USB Attached SCSI Protocol)'ü destekler. USB 3.0 Boost sayesinde zaten etkileyici bir hıza sahip olan USB 3.0 aktarım hızına ek olarak, USB cihazı iletim hızı %170'e kadar daha hızlı olur. ASUS yazılımı, kullanıcı müdahalesine gerek kalmadan otomatik olarak uyumlu USB 3.0 aygıtların hızını yükseltir.

Dünyanın ilk USB 3.0 UASP desteği – anında %170 daha hızlı Tam USB 3.0 – USB cihazların çoğunun performansını arttırır Basitçe tak ve performansı arttır – otomatik algılama tasarımı en iyi performansı garantiler

Hands-on Video

GPU BoostiGPU seviye atlama ile sınırları zorlayın!

GPU Boost, en uç değerlerde grafik performansı sağlamak için entegre GPU'yu hızlandırır. Kullanıcı dostu arayüzü, esnek frekans ayarları yapılmasına olanak sağlar. Sistem çapında yükseltmeleri her kullanım için kararlı ve kolay biçimde gerçekleştirir.

Network iControlGerçek zamanlı ağ bant genişliği yönetimi

Tek tıkla kullanmakta olduğunuz uygulamalar için ağ trafiğinde öncelik belirleyin veya belirli zamanlarda çalıştırmak üzere sık kullanılan profiller ayarlayın. Tek bir sezgisel kullanıcı arayüzü aracılığıyla ağ tıkanıklığından kaçının, indirme hızını arttırın ve çevrimiçi oyunların en uygun biçimde çalışmasını sağlayın.

PCI Express 3.0

PCI Express 3.0, PCI Express 2.0'nin performansını ikiye katlayan gelişmiş kodlama kullanır. Bir x16 bağlantısının toplam bant genişliği 32GB/s'ye ulaşır; tamamen geriye dönük uyumluluk ve emsalsiz veri hızları ile kolay ve kesintisiz aktarım sunar.

Tam USB 3.0 entegrasyonuIki USB erişimi, iki kat kolaylık

ASUS, hem ön hem arka panelden USB 3.0 erişimi sunuyor. En yeni tak ve çalıştır bağlantısını USB 2.0'a kıyasla 10 kata kadar daha hızlı çalıştırın. Anakartlarımız yüksek hızda bağlantı ile daha fazla rahatlık sağlar.

SATA 6.0 Gb/sIki kat hız

ASUS gelişmiş ölçeklendirme, daha hızlı veri alma ve SATA 3Gb/s'ye kıyasla iki kat bant genişliği sağlayan SATA 6.0 Gb/s bağlantı noktaları sunuyor.

EZ DIYQ-DIMMBelleği çıkarmak kolay

Küçük bir kasayla çalışıyor olsanız bile kartın kenarında yer alan ve her zaman erişilebilir olan tek taraflı klipsler ile bellek takıp çıkarmak çok kolay. Tek yapmanız gereken klipse basarak RAM modüllerini yerleştirmek veya çıkarmak – bundan daha kolay olamazdı!

Hands-on Video

Q-SlotPCI Express bileşenini zahmetsizce çıkarma

Q-Slot klipsine hafifçe bastırdığınızda ekran kartı kendiliğinden çıkacaktır. Büyük kanatlı klipse kolayca uzanabilirsiniz, böylece en büyük ekran kartlarını bile zorlanmadan takıp çıkarabilirsiniz.

Hands-on Video

ASUS özel Windows 8 özellikleriASUS Boot SettingÇoklu başlangıç seçenekleri

ASUS Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde ASUS Boot Setting (Önyükleme Ayarı) bilgisayarınızın başlangıç sürecini kişiselleştirirken daha fazla esneklik sağlar. Windows 8'de ve hatta önceki Windows sürümlerinde daha akıcı bir kullanım deneyimi için sistem başlatma süresini 2 saniyeye* kısaltabilirsiniz. Ayrıca kullanıcı dostu arayüz aracılığıyla tek tıkla doğrudan BIOS'a girebilir ve istediğiniz sistem başlatma yöntemini hızla seçebilirsiniz: ister saniyeler içinde işletim sistemine geçin ister standart başlatmayı seçin. Seçiminiz ne olursa olsun ayarlar kaydedilir ve kalıcı olur; bilgisayarı her açtığınızda tekrar tekrar seçim yapmanız gerekmez.
*Seçilmiş Modellerde

Hands-On Video

Probe II SenseKullanışlı sistem takibi

ASUS'un sevilen gerçek zamanlı sistem takibi yazılımı artık Windows 8'de. Probe II Sense, Windows 8 başlangıç ekranındaki canlı kutucuk aracılığıyla tüm bilgisayar sisteminizi kontrol etmenize yardımcı olur. Probe II Sense uygulaması Windows Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Ek ÖzelliklerAI Suite 3Yenilikçi ASUS özelliklerine tek adımda erişim

Daha büyük monitörleri de destekleyen ASUS AI Suite 3, daha net ve çekici bir arayüz ile yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor. ASUS'a özel tüm özellikleri kullanımı kolay tek bir pakette toplayarak hız aşırtma, enerji tüketimi, fan hızı, voltaj ve çok daha fazlasını kontrol etmenize olanak sağlıyor. Çeşitli ve kullanımı kolay işlevsellik sunan bu hepsi bir arada uygulama ile farklı araçlar arasında gidip gelmeye gerek kalmıyor.

Fan XpertÖzel işlemci ve kasa fanı kontrolleri

ASUS Fan Xpert çeşitli iklim koşulları, konumlar ve mevcut PC yüklemesine göre işlemci ve kasa fanının hızını farklı ortam sıcaklıklarına göre ayarlamanızı sağlar. Çeşitli ön ayarlı fan performansı profilleri, sessiz ve serin bir ortam için esnek fan hızı kontrolleri sunar.

CrashFree BIOS 3Bozulan BIOS verilerini USB aygıtından geri yükleyin

ASUS CrashFree BIOS 3, kullanıcıların bozulan BIOS verilerini, BIOS dosyasını içeren bir USB flaş sürücü veya destek CD'sinden geri yüklemelerini sağlar. Bu araç sizi yeni bir BIOS yongası satın alma masrafından ve zahmetinden kurtarır.

Hands-On Video

EZ Flash 2USB ile işletim sistemi dışından kolay BIOS güncellemeleri

Bir USB flaş sürücü ile işletim sistemine giriş yapmadan BIOS'unuzu hızla güncelleyin. Sadece birkaç tıkla hallolur; disket veya işletim sistemi tabanlı flaş aracı gerektirmez.

Çoklu GPU / Çoklu Monitör/4K4K Ultra HD için hazırGeleceğin görsel deneyimini keşfedin

Büyük ilgi gören 1080p full HD'yi takip eden 4K Ultra HD geleceğin popüler standardı olacak ve HDMI ya da DisplayPort aracılığıyla yerel olarak 4096 x 2160'a kadar destekleyen entegre ekran kartı sayesinde bu yeni özelliğe hazırsınız. 1080p (1920 x 1080) çözünürlükten dört kat daha fazla piksel sunan 4K Ultra HD, görsel olarak inanılmaz bir netlik, ayrıntı ve gerçeklik sunuyor.

Üç ekranla çalışın

DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI veya VGA gibi video çıkışlarını kullanarak tek seferde en fazla üç bağımsız ekranı bağlayın. Çıkışlarınızı seçerek ekranları mirror (ayna) modu veya collage (kolaj) moduna ayarlayın.

CPU ve Çipset ÖzellikleriIntel® LGA1150 4. Nesil Core i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® Işlemciler için Hazır

Bu anakart, LGA1150 paketinde Intel® 4. nesil Core i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® işlemcileri destekler. iGPU, bellek ve PCI Express kumandaları, özel yonga setleri, 2 kanallı (4 DIMM) DDR3 bellek ve 16 PCI Express 3.0/2.0 hattı ile dahili grafik çıkışına destek olmak için entegre edilmiştir. Bu, muhteşem bir grafik performansı sağlar. Intel® 4. nesil Core i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® işlemciler, dünyanın en güçlü ve verimli işlemcileri arasında yer alır.

Intel® B85 Yonga Seti



Intel® B85 Express Yonga Seti, soket LGA1150 4. nesil Intel® Core i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® işlemcileri destekleyen tekli yonga seti tasarımına sahiptir. Noktadan noktaya seri bağlantılar sağlayarak bant genişliği ve kararlılığı arttıran gelişmiş performans sunar. Ek olarak, daha hızlı veri almak için B85 maksimum 6 USB 3.0 girişi 6 SATA 6Gb/s girişi sunar. Intel® B85 Express Yonga Seti ayrıca, kullanıcıların Intel ile entegre en yeni grafik performanslarının tadını çıkarmalarına olanak sağlayan iGPU işlevlerini de destekler.

Intel® Smart Connect TeknolojisiOtomatik uygulama yenileme ve daha kısa bekleme süresi

Bilgisayarınız, sistem uyku modundayken bile seçilen uygulamalar için taze içeriklere sahip web güncellemeleri alabilir. Böylece uygulamaların güncellenmesi ve bulut depolamayla senkronize olması için bekleme süresi kısalarak bilgisayarın daha verimli çalışması sağlanır.

Intel® Rapid Start TeknolojiBilgisayarınızı uyku modundan anında çıkarın

Bilgisayarınızın düşük güçle hazırda bekleme modundan saniyeler içinden çıkarak hızla çalışmaya devam etmesini sağlar. Sistem belleğini istenen SSD'ye kaydeder, böylece bilgisayarınızın açılma süresini kısaltırken enerji kullanımı düşük kalmaya devam eder.

GreenASUS

Anakartlar, ürünlerin enerji tüketimiyle ilgili yüksek verimlilik standartlarına uymalarını gerektiren AB Enerjiyle ilgili Ürünler (ErP) için hazırdır. Bu, ASUS'un çevreci ve enerji verimliliğine sahip ürünler yaratılması için tasarım ve yenilikler aracılığıyla ürünlerin karbon ayak izini azaltarak ekolojik etkilerinin hafifletilmesine dair vizyonu ile de bağdaşmaktadır.

Yorum Yaz

Not: HTML kod kabul edilmiyor

Diğer Ürünler

Hızlı

Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.
Fiyatları sürekli güncelliyoruz.

En Ucuz

Aynı Ürüne Daha Fazla Para Vermeyin.
Aradığınız ürün hangi satıcıda kaç paraya satılıyor.

Güvenilir

Yalnızca bir ürünü bir gün değil,
Her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.

dubai vize buca escort şirinevler escort denizli escort çiğli escort istanbul escort Anadolu Yakası Escort denizli escort buca escort izmir escort gaziantep escort gaziantep escort ankara escort escort ankara meritroyalbets.net slot siteleri meritking escort istanbul şişli escort mecidiyeköy escort ataköy escort maltepe escort denizli escort izmir masaj izmir masaj salonu şişli escort esenyurt escort avcılar escort istanbul escort marmaris escort